Byl jsem na Keltské noci 2007

autor: mandus | 15. 8. 2007 St 00.27 | tisk | Film/hudba/kultura | 2 komentáře | 1379x

Zaprvé, fotky nečekejte, zapomněl jsem foťák (info pro Zikiho). | foto z 2006
Letos jsem to ani nijak neinzeroval předem, jak mi to přišlo jasný.
Jinak keltská proběhla skoro standardně. Opět se to neobešlo bez deště, i když bahna před pódiem bylo nejméně za poslední roky (ani vlastně nemůže být řeč o kdovíjakém blátě – to bylo v pohodě).



Interpreti pro mě nejzajímavější byly Cocotte Minute a Krucipüsk, následováni Čechomorem. Nečekal jsem, že mají Čechomoři tak dobrého bubeníka. Těšil jsem se i na Jaroslava Uhlíře, který hned v úvodu požádal, abychom snížili svoji vnímavost na hranici deseti let, po pár písničkách jsme znovu snižovali, a to na 5 let… Nikoho to však neodradilo a všichni zpívali. Jarda si vysloužil největší potlesk festivalu a skandování jeho jména pokračovalo i po skončení koncertu Tří sester, se kterými si také zahrál.

Celkově se keltská docela povedla. Až na tu organizaci – dalo by se toho vypsat spousta, od prohledávání při vstupu, přes místo na stanové městečko, až po značení parkování a trasy…
Tento rok jsem ani nespal ve stanu, ale v autě, jelikož jsem ho měl celkem blízko a na stavění stanu nebylo moc místa ani chuti po příjezdu, kdy se člověk těší na koncert, který již probíhá.

Pokud vám článek pomohl nebo chcete podpořit tento blog libovolnou částkou, potěší mě to.

««« Předchozí text: Eurokauf.eu Následující text: Probuzení nejkrásnější »»»

Komentáře k textu

Rss komentářů tohoto textu - Formulář pro nový komentář

reaguj[1] Srandist4

Jo jo, já byl letos na Keltský poprvý a ještě jen na jeden večer, ale rozhodně to stálo za to :) .. kapely fajnový, pro mě jedničkou Vypsaná fixa + skvělej Jarda Uhlíř :-) Prostředí bylo fakt příjemným překvapením a půlnoční šplh na obří(?) můstek to jenom podtrh. No prostě bylo to fajne, jen mě mrzelo, že sem kůli pozdnímu příjezdu nějak nestih „Hovna s hááááčkama, místo mozku“ :-D. Tak zas příští rok, Aloha. btw : Aby toho nebylo málo, zejtra se řítim do Trutnova, neplánuješ to taky ? :-D

15. 8. 2007 St 15.11
reaguj[2] web mandus

Trutnov neplánuju…

Jo čeče na fixu sem trochu zapoměl… to sem pařil v „kotli“ – schytal pár piv do zad. Byl spocenej a omlácenej (modřina na ruce právě žloutne :-D )

16. 8. 2007 Čt 10.35
Přidej komentář!

  Gravatar povolen.



Kliknutím vložíš: Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|
Příspěvěk je formátován Texy! syntaxí. Není povoleno HTML, odkazy se převádějí automaticky.
Pokud se komentář nezobrazí, neprošel bezpečnostní ontrolou a já jej musím schválit přes administraci. Nevkládej jej prosím znovu.

mandus.BLOG

Exporty

Rss textů Rss komentářů Rss novinek

Projekty

Tvorba www stránek
Grafické práce, letáky...
PC Servis Nová Paka

Archiv blogu
mandus.MIRANDAPACK